Skip to content
Kurser i Håndarbejde hos FOF-Vest

Håndarbejde

Lær at strikke og hækle i fællesskab på vores håndarbejdekurser

Har du lyst til at skabe og udfolde din kreativitet med dine hænder, så er vores kurser i det traditionelle håndarbejde lige noget for dig. Traditionelt håndarbejde er blevet moderne og et hit igen. Det at strikke og hækle kan være med til at give ro og fordybelse. Hos FOF Vest vil du få fif, triks og ideer til, hvad man kan kreere med garnet. Samtidig bliver du en del af et fællesskab med andre voksne som har samme lyst til at strikke og hækle ting til dem selv eller til andre. 

Leder du efter et hold, hvor du kan sy? Så klik her.

Du er i gode hænder på vores håndarbejdeskurser. Du bliver hjulpet og undervist af dygtige, passionerede og engagerede undervisere, som løbende opdaterer, videreuddanner og lader sig inspirere inden for deres område. Vi tilbyder håndarbejdshold i en eller flere af kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø, så du har mulighed for at finde et hold i nærheden af dig. 

Håndarbejdskurser er for alle

Alle kan være med på holdene uanset kendskabet og erfaringsniveauet. Holdene er både for unge og ældre, begyndere og øvede. 

Tilmelding til håndarbejde i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i håndarbejde. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson.

Har du spørgsmål vedrørende vores håndarbejdskurser, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér