Skip to content
Kursus i Epoxy resin hos FOF Vest

Epoxy Resin Kursus

Epoxy Resin Kursus

Resin betyder harpiks og er en plastlignende to komponents-epoxy. Resin og hærder giver en glasklar epoxy, og ved at tilsætte pigmenter er det kun fantasien, der sætter grænser for farver og produktet. Arbejdet med resin er både let og besværligt. Jeg bruger en god kvalitet, lugtfri og sikker resinegnet kun til brug for kunst.

Jeg vil forklare og vise de uendelige muligheder der er ved at arbejde med dette malemedium.

I vil få en pakke med 250 ml resin og 250 ml hærder, pigmenter og 2 stk. birketræsplader, 1 stk 30cm Ø og 1 stk. 30x40cm, samt 2 målebægere.  Inden kursusstart, vil I få tilsendt en liste med diverse ting man selv skal medbringe.

Dag 1:
Vi vil starte med at forarbejde vores birketræsplader med grundmaling og sætte tape på alle kanter. Jeg vil demonstrere hvordan man blander pigmenter og resin med hærder sammen. Vi bruger en varmepistol til at lave bølger og en gasbrænder til at fjerne luftbobler.

Husk at tage en madpakke med.


Dag 2:
Vi vil færdigmale kanterne på vores malede birketræsplader. Bagefter er jeres kunstværk klar til at tage hjem. De skal forsigtig transporteres ind en papkasse eller  opbevaringskasse i plastic - stor nok til hvert maleri. Malerierne bliver endelig tørre efter 72 timer.

 

Udgifter for pakken er kr. 350,00 kr. Denne udgift er regnet med i kursusgebyret.