Skip to content
Tegnekursus hos FOF-Vest

Portrættegning - øvede - weekendkursus

Portrættegning - øvede - weekendkursus

Vil du gerne blive endnu bedre til at tegne ansigter?

Portrættegning er en evigt populær kunstform, du kan udvikle på hele livet. På dette weekendkursus undersøger vi ansigtets mange udtryk, lysets virkning i et portræt og vi tegner korte og længere skitser af hinanden.  Vi går i dybden med forskellige tegneteknikker og undersøger hver vores personlige streg. Vi kommer også igennem reglerne i ansigtets anatomiske forhold og leger med at udfordre disse for på den måde at forstå de mere skæve udtryk.

Undervejs i kurset vil du opleve en vekselvirkning mellem teori og øvelser. Der vil primært være fokus på blyantstegning, men du er velkommen til at medbringe andre tegneredskaber, du måske plejer at anvende. Vi genopfrisker kort valg af papir og blyant ud fra tykkelse og hårdhed og du vil også få en lille indføring i hvordan man bedst spidser sine blyanter. Alt i alt er målet at du klædes på – og inspireres – til at fortsætte i din fritid.

Der er plads til 13 deltagere på holdet og dette kursus henvender sig til dig, der allerede har noget erfaring med at tegne og som gerne vil udvikle dine færdigheder yderligere.

Medbring blyanter i forskellige hårdheder, papir, underlag og gerne en hobbykniv, knetgummi samt filtstubbe.