Er du nysgerrig på, hvordan du kan lave grønne sunde retter, der går ud over en icebergsalat og en dåse majs, så meld dig til denne workshop med Ea Gram-Rankin fra restauranten Rankin Park. I vil udforske det sunde, grønne køkken, og du vil lære, hvordan grøntsager sagtens kan tage ‘center stage’ over kødet. Kurset er for dig, der vil væk fra den traditionelle danske cusine, og ind i en grøn, kreativ og sund verden.
På kurset vil du lære at lave forskellige salater og grønne retter, lære om sunde proteiner, der ikke kommer fra dyr, og få fif og tricks til lækre dips og dressinger. Et spændende nyt kursus med fokus på sundhed og madglæde.
Din underviser er Ea fra restaurant Rankin Park. Ea Gram-Rankin er restauratør, kok og ejer af Rankin Park i Esbjerg. Med snart 7 år på bagen i det Esbjergensiske restaurantliv, er hun kendt som kokken, der har fokus på det grønne køkken, kreative salater, på bæredygtighed og på sund, spændende og anderledes mad.
Underviseren indkøber råvarerne til kurset. Råvareprisen er kr. 110,00. Afregnes direkte til underviseren.
Hvis du bliver forhindret i at deltage, er det utrolig vigtig, at du melder fra i god tid, ellers hæfter du for din andel af råvarerne.