Skip to content

Tak for din interesse. Fra torsdag d. 28. sep. kl. 17:00 til mandag d. 2. okt. kl. 05:00, kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, foredrag, ture, arrangementer eller rejser, fordi vi opdaterer alle aftenskolernes bagvedliggende systemer.

Sund madlavningskursus FOF

Madkursus til dig, der har et udviklingshandicap

Madkursus til dig, der har et udviklingshandicap

Har du lyst til at lære at lave velsmagende og sund mad? Har du brug for støtte til at finde de rigtige råvarer og sammensætte dem til nærende måltider, der giver energi og glæde til at klare hverdagens udfordringer?

På dette madhold lærer du at lave sund mad fra bunden, og vi arbejder trin for trin med nemme retter, som skal øge madglæden, sundheden og trivslen hos dig som har et udviklingshandicap.

Vi fokuserer på de sunde og nemme alternativer til den sukkerholdige fastfood og styrker kendskabet til gode madvaner. Undervisningen foregår i et roligt tempo, og der er færre deltagere på holdet, hvilket gør det muligt for underviseren at tilgodese den enkelte kursists behov for støtte, råd og vejledning.

Pris for madvarer er kr. 75,00 pr. mødegang, i alt kr. 600,00 som overføres til underviser inden første mødegang. Oplysning herom når du er tilmeldt. 


Kurset udbydes i samarbejde med foreningen LEV.