Vi tilbyder nu et helt nyt hold med kokken Thomas Lillerøj, hvor vi fokuserer på de klassiske danske retter f.eks. frikadeller, hakkebøf, boller i karry, flæskesteg og mange andre dejlige retter. Vi kender det nok alle sammen. Vi laver retterne gang på gang, men er ikke helt tilfreds med smagen. Måske er sovsen ikke lige i skabet og andre gange smager kødet ikke af så meget. Vi kommer til at tale om valg af råvarer, og så tager vi ellers en ret ad gangen.
Vi hygger os undervejs, får et glas vin og spiser til sidst sammen.
Udgifterne til råvarerne betales direkte til underviseren.
Råvarepris fra kr. 50,00 - 80,00 pr. gang. Udgiften afregnes direkte til underviser.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 11.04.2023 | 17:30-20:05 | FOF Kursuslokaler, Esbjerg | Thomas Leander Lillerøj |
2 | Tirsdag 18.04.2023 | 17:30-20:05 | FOF Kursuslokaler, Esbjerg | Thomas Leander Lillerøj |
3 | Tirsdag 25.04.2023 | 17:30-20:05 | FOF Kursuslokaler, Esbjerg | Thomas Leander Lillerøj |
4 | Tirsdag 02.05.2023 | 17:30-20:05 | FOF Kursuslokaler, Esbjerg | Thomas Leander Lillerøj |
5 | Tirsdag 09.05.2023 | 17:30-20:05 | FOF Kursuslokaler, Esbjerg | Thomas Leander Lillerøj |
6 | Tirsdag 16.05.2023 | 17:30-20:05 | FOF Kursuslokaler, Esbjerg | Thomas Leander Lillerøj |
7 | Tirsdag 23.05.2023 | 17:30-20:05 | FOF Kursuslokaler, Esbjerg | Thomas Leander Lillerøj |
8 | Tirsdag 30.05.2023 | 17:30-20:05 | FOF Kursuslokaler, Esbjerg | Thomas Leander Lillerøj |
9 | Tirsdag 06.06.2023 | 17:30-20:05 | FOF Kursuslokaler, Esbjerg | Thomas Leander Lillerøj |
10 | Tirsdag 13.06.2023 | 17:30-20:05 | FOF Kursuslokaler, Esbjerg | Thomas Leander Lillerøj |
Se alle Se færre |
Mit navn er Thomas Lillerøj, jeg er 48 somre, og for nogen bedre kendt som ”Eventkokken”.
Jeg har efter min læretid i 1992 været kok flere steder i Danmark samt Alsace i Frankrig. For mig er ærlighed i et køkken meget vigtigt, da man ikke kommer langt med at sælge varm luft, men at man er ærlig og forstående for de råvarer man bruger, samt bruger det der findes uden for vinduerne i nuet, hvor menuen skal laves.
Siden 2006 har jeg haft Eventkokken i Guldager, hvor vi har haft til huse i Guldager forsamlingshus. Grundet sklerose igennem næsten tyve år, bruger jeg til dagligt min kørestol, men trods det og med ”lidt” stædighed, så er det med stolthed, at jeg kan servere god mad for familiens gæster.