Skip to content
Guitarundervisning hos FOF-Vest

Guitar

Undervisning i guitar

Lær at spille toner, melodier og sange på det populære instrument guitar. Du vil i samspil med andre guitarister, som har samme interesse og ønske om at blive bedre med deres guitarspil, forbedre din kunnen på strengeinstrumentet guitar. Vær sammen om musikken i et fællesskab og lær at udvide din viden og formåen inden for guitar.  

Hvordan foregår undervisning i guitar? 

Guitarundervisningen hos FOF Vest er både for begyndere, øvede og meget erfarne guitarister, hvad enten du er ung eller ældre. Du vil i undervisningen på kurset lære guitarens anatomi, stemme, spille akkorder, lave fingerspil og melodistemme efter tabulatur (guitarnoder). 

Tilmelding til guitarundervisning i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i guitar. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson.

Har du spørgsmål omkring guitarundervisning og er du i tvivl om hvilket hold der passer til dig, så kan du kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér