Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge den kommende sæson med spændende kurser, foredrag, ture og rejser. Derfor er vores hjemmeside lidt tom i øjeblikket. Alle nye hold for næste sæson vil være tilmeldingsklar inden sommerferien.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få direkte besked
Undervisning i violin hos FOF-Vest

Violin

Undervisning i violin

Find violinen frem og spænd buen og deltag i violinundervisning her hos FOF Vest. Her samles musikinteresserede, og der bliver skabt nye bekendtskaber med andre strygere. Violinkurserne er med udgangspunkt små hold, så der er mulighed for at få det optimale ud af undervisningen. Undervisningen bliver tilrettelagt til den enkeltes niveau, så alle kan være med. Der tilbydes undervisning til nybegyndere, let øvede og erfarne strygere. 

Hvordan foregår undervisning i violin? 

På violinkurserne lærer du om violinen som instrument, de grundlæggende teknikker og god bueføring. Du får kendskab til at spille dansk folkemusik i samspil med andre. 

Tilmelding til violinundervisning i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i violin. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson. 

Har du spørgsmål omkring violinundervisning, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér