Skip to content
Lær at tale koreansk hos FOF-Vest

Koreansk for begyndere

Koreansk for begyndere

Niveau 1 - begyndere

Har du lyst til at tale og forstå koreansk og koreansk kultur, når du hører BTS musik eller ser k-drama og film? Eller har du haft tanker om en rejse til det 5000 år historiske land, som er fyldt med smuk natur. Måske har du hørt om Korea og blevet interesseret på grund af Samsung, Hyundai, Koreansk BBQ eller plastikkirurgi.

På dette hold lærer du den grundlæggende grammatik og om koreanske kulturelle emner, moderne såvel som de traditionelle. Du lærer Hangul, det koreanske alfabet, som indeholder 24 basiskonsonanter og -vokaler. Alle bogstaver i alfabetet har sin egen lyd, ligesom engelsk, og alfabetet er et meget logisk system. Derfor er det let at lære, og du vil allerede kunne læse koreansk efter den første lektion. 

Der arbejdes med materialer, som har fokus på at føre en dagligdags samtale, f.eks. starter du med at lære om hvordan man præsenterer sig, når man møder en koreansk talende. I undervisningen benytter vi bl.a. lytteøvelser og læsning.

Undervisningen foregår både på dansk og koreansk. Du får materialer via e-mail eller e-bøger, der svarer til niveauet, downloadet gratis til brug for undervisningen.