Skip to content

Tak for din interesse. Fra torsdag d. 28. sep. kl. 17:00 til mandag d. 2. okt. kl. 05:00, kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, foredrag, ture, arrangementer eller rejser, fordi vi opdaterer alle aftenskolernes bagvedliggende systemer.

Lær at spansk på spanskkursus hos FOF-Vest

Spansk begyndere 2

Spansk begyndere 2

Har du gået med tanken om, at du gerne vil blive bedre til spansk?
Dette kursus er for dig, som allerede har en basal viden i spansk, men ønsker at blive mere komfortabel med sproget på din ferie i Spanien, eller blot vil udfordre dig selv.

Under kursusforløbet vil jeg inddrage de fire sprogfærdigheder (tale, lytte, skrive og læse), som vil hjælpe dig til at opnå et højere niveau i spansk. Vi vil bruge forskellige midler som traditionelle bøger, avisartikler, sange, grafisk materiale, og en lang række hjemmesider med det formål at gøre undervisningen sjov og lærerig. Vi vil bruge bogen Aula Plus 1, som er den mest populære og aktuelle spanskbog i øjeblikket. De første lektioner vil starte med ordforrådsaktiviteter, som skal hjælpe dig med at stimulere din sproglige del af hjernen.
Derudover, vil du lære de om kulturelle aspekter af de spansktalende lande for at give dig en dybere indsigt i de lokales perspektiver og væremåde, når/hvis du engang tager turen til et spansktalende land.

Jeg brænder for mit modersmål, hvilket gjorde at jeg drømte om at blive spansklærer i en tidlig alder og det er mig en stor fornøjelse at dele min passion og glæde for den spanske kultur og sprog med dig. Jeg har to kandidater i generel undervisning, og i spansk sprog og litteratur, hvilket har kvalificeret mig til at undervise studerende fra hele verden. Derudover har jeg selv studeret flere sprog og har en bred forståelse af de vanskeligheder og udfordringer man gennemgår i læringsprocessen, hvilket har påvirket til, hvordan jeg griber min undervisning an på. Denne tilgang er hovedsageligt baseret på det forbehold, at den kulturelle bevidsthed, som er nødvendig for at forstå verden som et globaliseret og tolerant sted, kun kan opnås gennem kommunikation.

Vi mødes hver tirsdag kl. 19:00 og har to lektioner med en 10 minutters pause imellem. Lektionen slutter kl. 20:40. I pausen er der mulighed for at stille spørgsmål, men du kan også benytte pausen til at få noget frisk luft, spise en snack, hyggesnakke, men vi vil så vidt muligt stadig bruge det spanske sprog.

Undervisningen foregår i Seminariehuset i Ribe. Der er en parkeringsplads foran bygningen, hvor du kan parkere din bil eller cykel. Togstationen ligger ca. 8 minutters gå gang fra Seminariehuset. Vores lokale er udstyret med en traditionel tavle, samt en projektor, som vi til daglig benytter os af.

Har du spørgsmål eller lignende vedrørende niveauet, holdene, eller noget helt tredje, så er du mere end velkommen til at kontakte mig via. mine kontaktoplysninger her på siden eller via kontorets e-mail: tilmelding@fof-vest.dk.

Jeg glæder mig til at se dig.