Skip to content

Tilmelding

Tak fordi du valgte FOF-Vest

Hvis der er venteliste på holdet, bliver din tilmelding registreret på ventelisten. Vi vil kontakte dig, hvis der kommer en plads på holdet.

Dine valgte kurser/ foredrag du er ved at tilmelde dig:

Det ser ud til at din indkøbskurv er tom eller udløbet.

 • Salgsbetingelser

  Din tilmelding er bindende, og din plads på holdet er registreret når du har gennemført bestillingen. Du modtager bekræftelse fra vores system.

  Din plads er sikret, når vi har modtaget din indbetaling. Betales med Kreditkort eller MobilePay trækkes beløbet først, når du er sikret plads på holdet.

  Alle tilmeldte får tilsendt information med angivelse af undervisningssted, første mødedato m.m.

  Information om ekstra udgifter på et hold vil fremgå af kursusbeskrivelsen på vores hjemmeside, og afregnes direkte med underviseren ved første mødegang.

  I følge folkeoplysningslovens regler er en undervisningslektion 45 minutter.

  Hvis du har tilmeldt dig et hensyntagende hold, bekræfter du med din tilmelding og betaling, at du tilhører denne målgruppe.

  Oplysning om klagemuligheder

  En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos FOF-Vest kan indgives til Konkurrence- og forbrugerstyrelsen via https://www.forbrug.dk/

  Europa Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives via https://ec.europa.eu/

  Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse tilmelding@fof-vest.dk 

 • Tilbagebetaling

  Det er vigtigt for os, at du giver besked i god tid, hvis du alligevel ikke ønsker at deltage.

  Framelding til kurser kan ske indtil 10 dage før kurset starter. Det indbetalte kursusgebyr vil da blive tilbagebetalt, dog fratrækkes et administrationsgebyr på kr. 50,00. Herefter er tilmeldingen bindende og gebyret kan ikke refunderes.

  Foredrag, rejser og lignende er ikke omfattet af muligheden for afmelding.

 • Betingelser for venteliste

  Hvis der er venteliste på holdet, bliver din tilmelding registreret på ventelisten. Vi kontakter dig, hvis der kommer en plads på holdet.
 • Kontakt

  Du kan kontakte os på tlf. 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

  Vi har åbent mandag – torsdag kl. 10:00-15:00 og fredag kl. 10:00-13:00.