Skip to content
Strikkerejse til Marrakech med FOF Vest

Interesseliste - Strikkerejse til Marrakech

Interesseliste - Strikkerejse til Marrakech

Interesseliste

Bemærk venligst, at de anførte datoer og prisen på tilmeldingen er fiktiv for at få informationerne på hjemmesiden!

Nu kan du komme med FOF til Marrakech i Marokko.

Vi har sammensat en uge, der giver vores deltagere et autentisk indblik i marokkansk kultur og kunsthåndværk. Vi besøger en af Marokkos største uldproducenter, hvor vi oplever, hvordan ulden behandles og indfarves med naturfarver. Vi får også mulighed for at købe en masse lækkert garn, og så skal vi naturligvis strikke sammen. Turen krydres blandt andet med et besøg til Atlasbjergene og Yves Saint Laurents magiske have.

Vores guide på turen er Trine Malm Clemmensen. Trine er en erfaren strikker, der vil præsentere en række sjove opgaver i Marrakech. Trine er til daglig leder af FOF i Sønderborg.
Vores samarbejdspartner i Marrakech er firmaet Morkosh. Morkosh er berbernes navn for Marrakech, og det dansk-marrokanskejede selskab er meget erfarne og guider os elegant udenom det, som man ikke ønsker at opleve i Marrakech. 

Frem mod foråret arbejder vi med at gøre programmet helt færdigt. Du kan skrive dig op, og så sender vi programmet til dig, når det er klart.

Vi flyver forventeligt til Marrakech fra Kastrup d. 30. september 2025 med hjemkomst den 7. oktober, og det betyder, at vi skal til København aftenen før. Det planlægger vi i fællesskab. Flyselskabet har endnu ikke åbnet op for billetsalget. 

INTERESSELISTE

Du kan GRATIS og UFORPLIGTENDE tilmelde dig denne interesseliste ved at tilmelde dig på knappen "Læg i kurv" til DKK 0,- eller du kan kontakte kontoret på tlf.: 7512 3805 eller mail: tilmelding@fof-vest.dk.

Alle på interesselisten vil få direkte besked, når vi har ny information om rejsen.