Skip to content
Yogarejse til Marrakech - FOF Vest

Yogarejse til Marrakech

Interesseliste

Bemærk venligst, at de anførte datoer og prisen på tilmeldingen er fiktiv for at få informationerne på hjemmesiden!

Yogarejsen foregår i foråret 2024.

Programmet for turen vil være klar den 1. marts 2023– et program, hvor det fortsat vil være Lilly Julier, der er rejseleder og underviser. Vi har sat datoen til tirsdag den 16. april 2024 – naturligvis med forbehold for ændringer fra flyselskabets side.

Hvis man vil med, skal man betale 1. rate senest den 1. november 2023 og 2. rate den 1. februar 2024

Yoga i det dejligste solskin i Marokkos smukkeste by Marrakech.

Nu har du muligheden for en fantastisk tur sammen med FOF under kompetent ledelse af en af Danmarks mest erfarne yogalærer Lilly Julier. Turen krydres med en række spændende besøg til Marrakechs kulturelle højdepunkter f.eks. Atlasbjergene og Yves Saint Laurents magiske have.

Din guide på turen er Lilly Julier. Lilly har en to-årig uddannelse hos den danske yogapioner, Anne Lise Dresler (1987). Derefter et et-årigt filosofikursus samme sted. Anne Lise var tilknyttet Sivananda traditionen. Lilly var i mange år tilknyttet Sivananda traditionen og Patanjali Yoga Centre i Battle, England. Her tog hun en tre-årig diplomuddannelse. Hun var tre uger i Rishikesh, Indien i Sivananda ashram og har også et diplom i Ayurveda fra Dr. Vasant Lad, New Mexico USA (sundhedssystemet, der hører sammen med yogaen). Lilly har også været på workshops med Dr. Lad, og hun er i dag tilknyttet The Himalayan Tradition og Swami Rama’s lærere fra USA og London. Hun var på et 5 ugers ophold i Swami Ramas ashram i Rishikesh, Indien. Lilly har en meget bred erfaring og stor viden indenfor yoga og meditation. Hun er inspireret af de store yogamestre og yogaens filosofi og ikke mindst alle hendes kursister, der giver hende rigtig meget.

 

Du kan GRATIS og UFORPLIGTENDE tilmelde dig denne interesseliste ved at tilmelde dig på knappen "Læg i kurv" til DKK 0,- eller du kan kontakte kontoret på tlf.: 7512 3805 eller mail: tilmelding@fof-vest.dk.

Alle på interesselisten vil få direkte besked, når vi har ny information om rejsen.

Information

  • Dato 01.07.2022-31.10.2023
  • Adresse

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 01.07.2022 06:20-07:05 Lilly Julier
2 Tirsdag 31.10.2023 06:20-07:05 Lilly Julier
Lilly Julier FOF-Vest's Lærerrepræsentant og underviser hos FOF-Vest
Underviser

Lilly Julier

To-årig uddannelse hos den danske yogapioner, Anne Lise Dresler.(1987) Derefter et et-årigt filosofi kursus samme sted. Anne Lise var tilknyttet Sivananda traditionen. Jeg var i mange år tilknyttet Sivananda traditionen og Patanjali Yoga Centre, Battle, UK. Her tog jeg et tre-årigt diplom. Jeg var tre uger i Rishikesh, Indien i Sivananda ashram. Jeg har et diplom i Ayurveda(sundhedssystemet, der hører sammen med yogaen), fra Dr. Vasant Lad, New Mexico USA. jeg har også været på workshops med Dr. Lad. Nu er jeg tilknyttet The Himalayan Tradition og Swami Rama’s lærere fra USA og London. Jeg var 5 uger i Swami Ramas ashram, Rishikesh, Indien. Jeg har lært noget sanskrit og haft lærere fra Århus Universitet og Univercity of London.

Jeg har en meget bred erfaring og stor viden indenfor yoga og meditation. Min inspiration er fra de store yoga mestre og yogaens filosofi og ikke mindst alle mine kursister, som giver mig så meget.