Foredrag, debat og koncerter

Lola Jensen

FOF har inviteret familievejleder Lola Jensen - kendt fra TV2´s Go`Morgen Danmark - til et underholdende foredrag. Hun kan om nogen på en konkret, provokerende, men også glad og løftende måde, give os inspiration til mere sikker handling som forældre. Der er masser af små eksempler i hendes oplæg, som er hentet lige ud af en almindelig hverdag. Det bedste er nok, at hun giver os følelsen af at være gode nok og giver os en lyst til at være lidt mere positive overfor hverdagen sammen med børn.

Aftenen giver mere end det dobbelte for den enkelte, hvis den anden part i forældrerollen også deltager, da det kan være svært at genfortælle til den forælder, der evt. blev hjemme som barnepige. Aftenen giver det bedste udbytte for fremtidens samarbejde, hvis flest muligt tager imod invitationen og møder op. Så jo flere der kommer, des bedre en aften kan vi få.

Lola Jensen er socialpædagog, familievejleder i 34 år, foredragsholder, forfatter til flere bøger samt familievejleder på TV2 Go` Morgen Danmark mm.

 

 

I samarbejde med Hinnerup Bibliotek og Kulturelt Samvirke i Favrskov kommune.