{{ pageTitle }}

Læs vores privatlivspolitik (åbner i et nyt vindue).

 

Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail fra os 

Tjek dit mailprograms spamfilter eller promoveringsfanen i G-mail.

Du har valgt

{{ basketItem.Title }} (Holdnr. {{basketItem.ID}}) OBS. Venteliste
{{ basketItem.Title }} (Holdnr. {{basketItem.ID}})
Antal: {{ basketItem.Count }}
Pris DKK
SAMLET PRIS
DKK

Det er ikke muligt både at tilmelde flere personer og sætte flueben i 'Jeg er pensionist, efterlønsmodtager, arbejdsledig, SU-modtager/lærling eller barn' på samme tid. Tilmeld en person ad gangen eller fjern fluebenet igen. 

Kursusgebyr

Pris for deltagelse er anført ud for de enkelte kurser. Evt. udgifter til bøger og andre materialer i forbindelse med undervisningen afholdes af deltagerne, medmindre andet fremgår af kursusbeskrivelsen. 

Pensionister, efterlønsmod­tagere, arbejdsledige og SU-modtagere/lærlinge (P, E, A og S), kan få ekstra tilskud til deltagelse på hold, der afvikles under Lov om støtte til Folkeoplysning. Det er en generel forudsætning, at man i disse tilfælde på anmodning underskriver en tro- og loveerklæring eller indsender dokumentation for sin status.

Følgende særregler gælder for deltagere med bopæl i nedennævnte kommuner:

Københavns kommune

Folke- og førtidspensionister, efterløns­modtagere, registreret arbejdsledige (herunder kontanthjælpsmodtagere), studerende der modtager SU og lær­linge med en underskrevet uddannelsesaftale, kan deltage i både Københavns og Frederiksberg kommune til reduceret pris, angivet med PEAS Kbh/Frb, og skal på anmodning kunne vise dokumentation.

Frederiksberg kommune

Folke- og førtidspensionister, efterlønsmodtagere, registreret arbejdsledige (herunder kontanthjælpsmodtagere), studerende der modtager SU og lærlinge med en underskrevet uddannelsesaftale, kan deltage både i og uden for kommunen til reduceret pris. På hold i København og Frederiksberg angives prisen med PEAS Kbh/Frb. Ved deltagelse på hold i andre kommuner kan samme deltagergrupper opnå samme reduktion, som hvis holdet var blevet afviklet i Frederiksberg kommune, ved betaling af den fulde pris til FOF og efterfølgende forevisning af kvittering til Frederiksberg kommune.

Gentofte kommune

Folke- og førtidspensionister, efterlønsmodtagere, registreret arbejdsledige (herunder kontanthjælpsmodtagere), studerende der modtager SU og lærlinge med en underskrevet uddannelsesaftale, kan deltage i hjemkommunen til reduceret pris, angivet med hhv. PEAS Gentofte og skal på anmodning underskrive en tro- og loveerklæring.

Tårnby, Lyngby-Taarbæk 

Folke- og førtidspensionister, efterlønsmodtagere og registreret arbejdsledige (herunder kontanthjælpsmodtagere), kan deltage i hjemkommunen til reduceret pris, angivet med hhv. PEA Tårnby og PEA Ly-Taa. 

Rudersdal kommune 

Folke- og førtidspensionister kan i Rudersdal kommune deltage til reduceret pris, angivet med P Rudersdal.

Gladsaxe kommune

Folke- og førtidspensionister, efterlønsmodtagere og registreret arbejdsledige (herunder kontanthjælpsmodtagere) samt studerende der modtager SU kan i Gladsaxe kommune deltage til reduceret pris, angivet med PEAS Gladsaxe.

Dragør kommune

Kontanthjælpsmodtagere samt folke- og førtidspensionister med fuldt personligt tillæg, der deltager på hold i Dragør eller Tårnby kommune, betaler selv den fulde kursuspris til FOF og kan derefter mod forevisning af kvittering i Dragør kommunes borgerservice få tilskud til reduktion af kursusprisen på ét hold pr. år, dog maksimalt 400 kr.

Deltagere fra andre kommuner betaler fuld pris. FOF kan indgå aftaler med kommunernes jobcentre om hel eller delvis dækning af kursusgebyret. Spørg i dit lokale jobcenter.

* Skal udfyldes
* * -* Hvorfor beder vi om dit cpr-nummer?

Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail fra os 

Tjek dit mailprograms spamfilter eller promoveringsfanen i G-mail.

* Skal udfyldes
* * * * * * -* Hvorfor beder vi om dit cpr-nummer? * * *
Oplys kun ét nr. - vi foretrækker dit mobilnummer.

Du har valgt

{{ basketItem.Title }} (Holdnr. {{basketItem.ID}}) OBS. Venteliste
{{ basketItem.Title }} (Holdnr. {{basketItem.ID}})
Antal: {{ basketItem.Count }}
Pris DKK
SAMLET PRIS
DKK

Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail fra os

Tjek dit mailprograms spamfilter eller promoveringsfanen i G-mail.Tlf. 4596 0100

Mandag-fredag 10-15DIN TILMELDING

{{ basketItem.Title }}

Venteliste

{{ basketItem.Title }}

  • {{ basketItem.Time }}
  • Antal: {{ basketItem.Count }}
  • Pris DKK
SAMLET PRIS DKK
Ret tilmelding

DU KAN BETALE MED

  • Dankort / VISA-Dankort  Dankort
  • MasterCard                      
  • VISA Electron                  
  • JCB                                   
  • Maestro                            
  • MobilePay                        MobilePay

Denne butik anvender DIBS (Dansk Internet Betalingssystem)

Betalingen med kreditkort i denne butik er derfor sikret og certificeret af PBS. Er De i tvivl, har De mulighed for at se en liste over godkendte butikker.