Kursusoversigt

Kursusoversigt

Onlineundervisning

Kursusoversigt

SPIS GODT spis grønt

I ugerne 7-10 kører Sønderborg Kommune en kampagne for mere klimavenlige madvaner. Hvor du bl.a. kan blive inspireret til at få en grønnere kost, til fordel for både dig og klimaet. Herunder har vi samlet en række tilbud fra FOF som udbydes i den forbindelse.
Kursusoversigt

Ud i naturen

Smukke skove, funklende søer, kystlinje og naturruter præger den del af landet, vi bor i. Tag dine venner eller din familie med på en guidet tur i fællesskab med andre naturinteresserede.
Kursusoversigt

Motion

Gør noget godt for din krop, dit sind og dig selv. Styrk dit velvære, din smidighed og din kropsbevidsthed ved at dyrke Yoga eller Tai Chi og Qi Gong. Slip glæden løs i dansens verden eller styrk din krop og din balance på vores kurser i pilates. Vi har noget for alle – også for dig, der skal tage særlige hensyn til kroppens skavanker. Pga. COVID-19 er der ikke træningsudstyr tilgængeligt i denne sæson. Medbring derfor selv det udstyr du har behov for til din træning. Du er velkommen til at kontakte din underviser inden holdstart, hvis der er noget du er i tvivl om.
Kursusoversigt

Foredrag

Kursusoversigt

Gråsten seniorhøjskolen

Vi starter foredraget kl. 9.30 og slutter omkring 11.45. Undervejs vil der være indlagt en pause, hvor FOF byder på kaffe/te og en bid brød. HUSK, at tilmelding er nødvendig.
Kursusoversigt

Kulturture

Pga. COVID-19 har det desværre ikke været muligt at planlægge operature, inden sæsonens program skulle trykkes. Det er dog fortsat hensigten at planlægge ture så snart, forholdene tillader det. Hold dig orienteret på Facebook og her på vores hjemmeside www.fof-sonderborg.dk. Herunder har du mulighed for at tilmelde dig en interesseliste - nr. 211100.
Kursusoversigt

Studiekredse

Kursusoversigt

Dronebevis

Kursusoversigt

Madkurser

Trænger du til inspiration i køkkenet? Meld dig til ét eller flere af vores spændende madlavningskurser. Der er lidt for enhver smag. Tag din ven, veninde, kæreste eller ægtefælle under armen og meld dig til et af vores kulinariske fællesskaber. Husk og kig på det enkelte holds kalender inden du tilmelder dig, mødegangene ligger ikke altid i fortløbende uger. Udgifter til råvarer afregnes direkte med underviseren. Priserne varierer fra hold til hold men ligger generelt på kr. 90-125 pr. aften.
Kursusoversigt

Kreativ fritid

Oplev glæden ved at dyrke din kreative åre. Du kan gå på jagt efter din indre Rembrandt på vores malekurser. Eller du kan skabe nye unikke kreationer på vores kurser i syning, strik, skind, glas, broderi eller pileflet – til glæde for dig selv, dine venner og din familie.
Kursusoversigt

Musik og sang

Oplev tilfredsheden ved at lære at mestre et instrument – uanset om du vil gå til guitar, klaver eller prøve et af vores mange andre musikhold. Nyd glæden ved at synge – alene eller sammen med andre i et af vores kor. Eller måske vil du slippe din indre rockmusiker løs sammen med andre på vores seniorrock. Vi kan desværre ikke starte undervisningen som planlagt i januar. Nye startdatoer tilgår snarest muligt.
Kursusoversigt

Sprog og kulturforståelse

Sprog åbner døre! Baggrunden for at søge et sprogkursus kan være vidt forskellig. Måske arbejder du i en international virksomhed, måske vil du gerne have et forspring på din uddannelse, eller måske vil du gerne kunne begå dig bedre på en kommende rejse. Uanset hvilken baggrund du har, om sproget skal læres fra bunden eller blot pudses af, så har vi et sprogkursus, der passer til dig. Har du eller din virksomhed behov for et mere skræddersyet forløb end dem, du kan finde på de kommende sider, er du altid velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.
Kursusoversigt

Hold for udviklingshæmmede