Foredrag

De kalder ham Sølvræven

Jesper Peter Kolbech

De kalder ham Sølvræven, v. Jens Peter Kolbech

Stjernekokken Jens Peter Kolbeck blev oprindeligt uddannet på Hotel Dagmar i Ribe.

Han har arbejdet på førende hoteller og restauranter i bl.a. Frankrig og ved ambassaderne i Rom og Washington og var i 1974-79 køkkenchef hos dronning Margrethe.


I 1988 åbnede han restaurant Christie’s i Sønderjylland, der blev valgt som Danmarks bedste restaurant i 1993.


Samme år vandt Jens Peter Kolbeck guld ved det uofficielle verdensmesterskab i kokkekunst, Bocuse d’Or.


Han har derudover vundet adskillige præmier ved internationale konkurrencer. Han er forfatter og medforfatter til flere bøger.


Kom med på en inspirerende rundtur i gastronomiens verden og hør om 56 år af Jens Peter Kolbecks liv kogt ind til et par timer med sjove citater og anekdoter.


Jens Peter vil også fortælle om sin seneste bogs tilblivelse: “De kalder ham Sølvræven”.


Bogen vil kunne købes denne aften.