Madkurser

Jagtmad - vildt

Kok og køkkenchef Kim Maratse Meier 
Lær at kokkerere med vildt. Jeg underviser i vildtmad med nænsom hånd for på bedste vis at opnå den bedste smag fra jagtmarkerne. Det kan være svært at imødekomme kreativiteten, når vildtet skal under kniven, og jeg mener selv, at kødet fortjener den fulde opmærksomhed – for vildtkød, man selv har skudt, smager så meget bedre! Lær at simre, lær at sous vide - og lær franske grundprincipper med gode traditionelle garniturer i jagten på velsmag. Der må påregnes udgifter til råvarer, som afregnes direkte med underviseren.
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
202212
man 19-10-20 18:00
Dybbøl-Skolen
Kim Maratse Meier
4 gange
Kr. 785
211212
tor 14-01-21 18:00
Dybbøl-Skolen
Kim Maratse Meier
4 gange
Kr. 785