COVID-19 – INFORMATION TIL KURSISTER

Genåbning er noget, vi gør sammen!

Vi har åbent igen, og vi glæder os til at byde DIG velkommen tilbage. 

Din såvel som vores underviseres sikkerhed er meget vigtig for os i FOF-Sønderborg. Det skal være trygt at gå på aftenskole, og vi følger derfor naturligvis myndighedernes løbende anbefalinger og indfører tiltag i henhold til disse. Men det er et fælles ansvar, at alle kan føle sig trygge. Vi opfordrer derfor til, at du selv holder dig opdateret om de aktuelle retningslinjer, viser hensyn og tænker på dig selv og dem omkring dig. Sådan kan vi sammen passe bedst muligt på hinanden og mindske smitterisikoen.

Herunder forsøger vi at holde jer orienteret om vores hold og foredrag.

Bemærk venligst!

Vi starter først helt nye kurser op efter sommerferien. Hvis du tidligere har været tilmeldt et sæsonhold eller et længerevarende forløb med aflyste mødegange pga. COVID-19, hører du til under én af følgende tre kategorier:

  1. Du er blevet kontaktet af din underviser med henblik på gennemførelse af de resterende undervisningsgange.
  2. Hvis du har mere end kr. 200 til gode af dit undervisningsforløb, vil du blive kontaktet med henblik på tilbagebetaling eller overførsel til kommende sæson uden fradrag af administrationsgebyr.
  3. Hvis du har mindre end kr. 200 til gode af dit undervisningsforløb, har FOF-Sønderborgs bestyrelse truffet beslutning om, at dine resterende undervisningsgange går tabt, da det administrativt er en tung opgave at håndtere tilbagebetalinger.


Er det sikkert for dig at gå på aftenskole?

Ja – smittetrykket er heldigvis faldende, og derfor har myndighederne vurderet, at det er sikkert at afholde aftenskoleundervisning igen. Vi sørger for, at de til enhver tid gældende retningslinjer overholdes – det gælder også forsamlingsforbuddet såvel i undervisningslokalerne som til vores udendørs aktiviteter.

Afstand, god hygiejne og minimal kontakt

Vi bestræber os på at minimere kontakten i vores lokaler. Medbring derfor dit eget udstyr – fx træningsudstyr, pensler o.l. Kræver kursets art alligevel, at du deler udstyr med andre (det kunne fx være et strygejern på et syhold), så vær ekstra opmærksom på at få sprittet af og vask dine hænder et par gange ekstra undervejs. 

Hvor det er nødvendigt i forhold til lokalernes størrelse, har vi desuden begrænset deltagerantallet på vores hold og til vores foredrag. Benyt dig derfor af muligheden for at melde dig til vores ventelister. Så kontakter vi dig, hvis der bliver mulighed for flere deltagere eller oprettelse af et ekstra hold.

Der vil så vidt muligt være opstillet sprit ved indgangen til alle vores undervisningssteder, så du kan spritte dine hænder, når du ankommer. Medbring også gerne selv håndsprit, så du kan spritte i løbet af undervisningen. Der vil desuden være synlig information om retningslinjer for bl.a. afstand og god håndhygiejne, så alle husker at tage de rette hensyn.

Tak, fordi du viser hensyn!

Når du deltager i vores aktiviteter, opfordrer vi dig til at passe på dig selv og andre ved at tage hensyn og udvise fornuftig adfærd.-

  • Hold 1 meters afstand – 2 meters afstand ved sangundervisning, udvalgt musikundervisning m.m.
  • Vask dine hænder ofte eller brug håndsprit
  • Host eller nys altid i dit ærme
  • Undgå fysisk kontakt som håndtryk og kram
  • Mind andre om at vise hensyn til dig

Vi beder dig også om at følge sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer og blive hjemme indtil 48 timer efter, du har oplevet symptomer som feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter, hovedpine og ondt i halsen. Hvis en person i dit hjem er konstateret smittet med COVID-19, beder vi dig også om at blive hjemme indtil 48 timer efter, personen har haft symptomer.
Hvis du har været i udlandet, beder vi dig også om at følge myndighedernes til enhver tid gældende regler for eventuel selvisolation.

Særligt for bevægelseshold

Alle vores redskaber, yoga-/træningsmåtter, bolde, elastikker osv. er i den kommende tid låst væk. Du bedes derfor selv medbringe det udstyr, du har behov for, for at få mest muligt ud af din undervisning. Vi vil så vidt muligt vejlede dig inden holdstart, enten via vores hjemmeside, Facebook, mail eller direkte kontakt med din underviser.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til retningslinjerne eller kursusaktiviteterne, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon i vores telefontid.
Læs mere om COVID-19 og de seneste opdateringer fra myndighederne på coronasmitte.dk.

Tak, fordi du viser hensyn!
Vi glæder os til at se dig til mange gode oplevelser og spændende aktiviteter!