Skip to content

Administrationen er lukket d. 13/6, vi er tilbage d.17/6 kl. 10:00.

Effektiv træning for hele kroppen - hensyntagende

Ønsker du at træne din krop effektivt og skånsomt, selvom du har fysiske begrænsninger eller skavanker? Velkommen til vores Allround-hold med fokus på hensyntagende træning, hvor vi sammen med underviser Anna Dorte Appel arbejder med at styrke alle de store muskelgrupper.

 

Dette hold er skabt til dig, der ønsker at få en god træning af hele kroppen, uanset om du har mindre eller større fysiske udfordringer eller smerter. Med et maksimalt deltagerantal på kun 7 personer kan vi sikre, at øvelserne tilpasses dit individuelle niveau og behov.

 

På vores Allround-hold træner vi på hver vores måtte og bruger forskelligt udstyr såsom store bolde, elastikker, redondo-bolde, foamrollers med mere. Alt dette sker til glad musik, og vi sørger for at variere træningen, så du ikke keder dig.

 

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, og uanset hvilke udfordringer du måtte have, er du velkommen til at deltage på vores Allround-hold. Lad os sammen skabe en positiv og styrkende træningsoplevelse.

 

Tilmeld dig nu, og lad os sammen arbejde på at styrke din krop og forbedre din trivsel på vores Allround-hold med Anna Dorte Appel som din dedikerede underviser. Vi glæder os til at se dig!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.09.2024 12:45-13:45 FOF Aalborg Anna Dorte Appel
2 Mandag 16.09.2024 12:45-13:45 FOF Aalborg Anna Dorte Appel
3 Mandag 23.09.2024 12:45-13:45 FOF Aalborg Anna Dorte Appel
Se alle Se færre
Underviser

Anna Dorte Appel

Jeg er en erfaren fysioterapeut med næsten 30 års erfaring i klinikarbejde, både briksbehandlinger, træning og hold - jeg har altid elsket arbejdet med holdene. At opleve holdenes sammenhold og store omsorg for hinanden og være med til at guide dem i deres træning er både spændende og givende. 
Til dagligt arbejder jeg på min egen klinik i Aalborg. 
Jeg underviser med hjertet, jeg synes alle kroppe fortjener respekt og omsorg herunder relevant træning. Ingen er for gamle, for svage, for tynde, for tykke eller andet - vi er alle unikke!
På mine hold vægter jeg tryghed og en god stemning. Jeg bruger musik til enten at fremme energi ved styrketræningen - eller ro ved de blide træningsformer som pilates og QiGong. 
Jeg bruger min fysioterapeutiske faglighed og sørger for at alle på holdet får udbytte af træningen ved at finde passende øvelser og niveau for alle. Mit motto er at alle kan træne og at al træning virker - ihvertfald hvis vi FÅR trænet og ikke bare overvejer det.