Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at rette skønhedsfejl og tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online 1-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura, bedes du kontakte os.

adm@fofkbh.dk
Sæson hos FOF København

Efterårsferie

Nye oplevelser i efterårsferien – for familien, for børn og for dig selv

Hvad skal du og din familie lave i efterårsferien? Årets hyggeligste uge er lige rundt om hjørnet. Traditionen tro har vi en perlerække af sjove aktiviteter på programmet i efterårsferien – både for store og små. Her kommer vores tips til de bedste familieoplevelser i ferien. Vi tilbyder både familieaktiviteter for børn i alle aldre og workshops kun for børn. 

Efterårsferien hos FOF København byder på masser af sjove oplevelser for store og små i hele hovedstaden. I anledningen af ferien præsenterer vi også nye ugekurser, der dykker ned i f.eks. et kreativt fag eller hjælper dig til at koble af fra hverdagens travlhed. 

Er dit barn klar på at danse igennem eller programmere sit eget spil? Er du klar til at tage hele familien med i køkkenet, eller skal I hellere være kreative bag lærredet? Eller har du brug for tid til dig selv med plads til både fordybelse og nye udfordringer? 

Se mere om vores store udvalg af aktiviteter og få den bedste start på efteråret.

Kommende efterårsferieaktiviteter

Se vores kommende hold for børn, unge, familier eller voksne og fordyb dig i dine største interesser i efterårsferien.
×
Lær broderi hos FOF København

Broderi workshop i efterårsferien – fold kreativiteten ud – for voksne og børn fra 10 år