Skip to content
Foto hos FOF København

Fotojournalistik – fotografi med kant

Fotojournalistik – fotografi med kant

I en tid hvor vi bliver bombarderet med hurtige selfies og polerede billeder af vores virkelighed på sociale medier, vil vi tage ud og dokumentere den mere rå og ærlige fortælling om, hvordan verden ser ud. Har du en dokumentarist i maven, så kom og bliv indviet i reportagefotografiets hemmeligheder.

Vi introduceres til en af fotojournalistikkens grundsten – det at indfange et øjebliksbillede, vi ser på spændende fotoserier, som kan inspirere os til at gå ud i nogle interessante afkroge af København og fotografere, og på sidstedagen evaluerer vi vores billedserier og ser vores omgivelser på en ny måde.

Vi arbejder hen imod at alle kursister får sammensat en billedserie, og du får en masse hands-on erfaring og kommer hjem med et lille stykke foreviget historie.

Kurset er for alle, og kræver blot at du bruger tid på at fotografere og arbejde med din billedserie parallelt med kursusforløbet.

Lån et kompaktkamera/spejlrefleks af din ven, hvis du ikke har et, og kom med en lyst til at blive udfordret lidt og få skærpet dit blik.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser