Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Vi oplever i øjeblikket problemer med betaling på hjemmesiden. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os for tilmelding.

Send mail
Skrivekursus hos FOF København

Lyrikværksted

Lyrikværksted

Måske er du allerede godt i gang med at skrive digte, eller måske er du bare nysgerrig på, hvad et digt egentlig er for en størrelse? Her skal vi dykke ned i digtenes verden.

Uanset om du er begynder eller erfaren lyrikkursist, kommer du til at arbejde ud fra enkle skriveøvelser og benspænd, der får skriften i gang. Vi arbejder som et løbende lyrikværksted med en fri og legende tilgang, hvor det gælder om at have det sjovt, afprøver forskellige måder at skrive på og lader os overraske af vores egen skrift. Undervejs læser du dine digte højt og får feedback fra de andre deltagere.

Der vil både være fælles skriveøvelser og hjemmeopgaver og læsetips.

Lyrikværkstedet er for dig, som gerne vil forbedre og udvikle dine digte. Du behøver ikke at have skrevet før for at deltage i kurset – bare du har mod på at udforske dit forhold til sproget.

Skrivekurser og kommunikationshold

KOMMUNIKATION OG SKRIVEKURSER

Se alle aktuelle kurser