Skip to content
Skrivekursus med Helle Smedegaard hos FOF København

Skriv historier fra dit liv

Skriv historier fra dit liv

Du er enestående! Måske er du også almindelig, men du er den eneste, der har levet lige præcis dit liv, kæmpet dine kampe og opnået dine succeser. Det vil være trist, hvis historierne fra dit liv går i glemmebogen.

På dette kursus får du hjælp til at komme i gang med at skrive historierne fra dit liv – eller hjælp til at skrive videre på de historier, som ligger og venter i skrivebordsskuffen. Vi skriver til børn, børnebørn og familien – og til os selv. Du får inspiration til at tænke i struktur, fif til det sproglige og til at skrive, så du fremstår som et levende menneske. Vi ser også på, hvordan man får gang i hukommelsen.

Værd at vide

Hver undervisningsgang indeholder et inspirationsoplæg, skriveøvelse og tid til at skrive selv. Vi vil også – i trygge rammer med aftalte spilleregler – høre små bidder af hinandens historier. Der er ikke én rigtig måde at skrive livshistorie på – nogle vil gerne skrive om hele livet, andre vil fortælle historier fra barndommen, og for andre er det sjovest at arbejde med korte tekster til fotos. Uanset hvad du foretrækker, er der inspiration til dig på kurset. Det hele foregår i en hyggelig stemning, hvor vi bliver inspireret af hinandens historier.

Medbring

Bærbar computer med strømforsyning og forlængerledning – eller papir og blyant.

KOMMUNIKATION OG SKRIVEKURSER

Se alle aktuelle kurser