Skip to content
Efterår hos FOF København

Kreative kurser

Dyrk din kreativitet! Kreative kurser i København og hele hovedstaden

Vores store udvalg af kreative kurser giver dig et væld af muligheder for at dygtiggøre dig inden for en bred vifte af kreative fag.

Hvilke typer af kurser har I?

Hvad enten du er interesseret i keramik, strik eller syning, maleri eller tegning, har vi et kursus, der kan hjælpe dig med at dygtiggøre dig og få brugt dine kreative evner.

Er du til tegning og maling, har vi alt fra croquis og croquis og portræt til et omfattende udvalg i akvarel hold. Vil du lære at sy, hækle, strikke, tufte, brodere eller kniple, så har du rige muligheder for dette på et af vores mange kurser i syning, strik og andre tekstile fag.

Er du mere til værkstedsfag, har vi et kæmpe udvalg af kurser i møbelpolstring, keramik, glaskurser, smykkekurser og meget mere.

Inden for hvert fagområde tilbyder vi en lang række kreative kurser for såvel begyndere som øvede. Læs mere om vores store udbud af kreative kurser herunder.

Hvilke kommuner underviser vi i?

Du finder os i København, Amager, Frederiksberg, Hellerup, Holte, Klampenborg, Kongens Lyngby og Søborg.

Vi kan dog ikke garantere, at alle fag bliver tilbudt i alle kommuner samtidig. Derfor anbefaler vi, at du klikker på de enkelte hold for at se adressen på kurset. 

Hvor finder jeg tegne- og malekurserne?

Vi tilbyder kurser i bl.a. København, Frederiksberg, Hellerup, Holte, Klampenborg, Kongens Lyngby og Søborg.

Hvem underviser på de kreative kurser?

Underviserne på de kreative kurser er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning inden for området. Læs om hver enkelt undervisers baggrund i forbindelse med holdbeskrivelserne. 

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk.


Måske du også er interesseret i...

FOF København og Nordsjælland har hvert år flere hundrede foredrag, debatter, talks og koncerter i hele hovedstadsområdet og Nordsjælland. Emnerne varierer fra højaktuelle politiske debatter, kunstneriske øjenåbnere og naturvidenskabelige landvindinger til personlige historier. Foredragsholderne er altid engagerede og dygtige formidlere.

Hvis du er nysgerrig på vores udbud af kurser, workshops og holdtræning, så er der også rig mulighed for at finde noget, der passer dig. Hver år har vi tusindvis af muligheder at vælge mellem, hvor du kan dygtiggøre dig inden for lige det felt, du er interesseret i. Opdyrk en gammel hobby, lær en ny, kom i form eller find noget at gå til sammen med dem, du holder af. Vi udbyder f.eks. hold i musik, madlavning, motion, it, kommunikation, sprog og kreative kurser. Vores udbud er for alle aldre og livssituationer, så du nemt finder det, der passer dig – uanset om du leder efter hold under din barsel, i dit seniorliv eller noget helt tredje.

Gør som mere end 50.000 andre: Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende besked om nye hold, konkurrencer og gratis artikler, opskrifter og undervisernes bedste tips og tricks.