Skip to content
foto af person i keramikværksted

Kreative kurser

Dyrk din kreativitet! Kreative kurser i København og hele hovedstaden

Vores store udvalg af kreative kurser giver dig et væld af muligheder for at dygtiggøre dig inden for en bred vifte af kreative fag.

Hvilke typer af kurser har I?

Hvad enten du er interesseret i keramik, strik eller syning, maleri, tegning eller fotografi, har vi et kursus, der kan hjælpe dig med at dygtiggøre dig og få brugt dine kreative evner.

Er du til tegning og maling, har vi alt fra croquis til et omfattende udvalg i akvarel, tegne- og malehold. Vil du lære at sy, har du rige muligheder for dette på et af vores mange kurser i syning, strik og hækling.

Er du mere til værkstedsfag, har vi et udvalg af kurser i møbelpolstring, keramik, glaskurser, smykkekurser og meget mere. Fotokurserne er både for dig, der vil øve dig med en særlig type kamera, ønsker at tage billeder i en bestemt genre, og for dig, der gerne vil blive bedre til at efterbehandle og redigere dine fotografier. 

Inden for hvert fagområde tilbyder vi en lang række kreative kurser for såvel begyndere som øvede. Læs mere om vores store udbud af kreative kurser herunder.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder kreative kurser i København, på Frederiksberg, i Tårnby, Gladsaxe, Gentofte og Hellerup, ja, i hele hovedstadsområdet. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på de kreative kurser?

Underviserne på de kreative kurser er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning inden for området. 

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk