Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Vi oplever i øjeblikket problemer med betaling på hjemmesiden. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os for tilmelding.

Send mail
Glaskunst hos FOF København

Glaskurser

Lær at arbejde i glas – glaskurser i København

Glas er et fantastisk levende materiale at arbejde med og rummer uanede muligheder for at lave smukke og anvendelige produkter såsom smykker, skåle, billeder, fade og meget mere. Kun din fantasi sætter grænser! 

På vores glaskurser lærer du både glasfusing (at smelte glas) og glasslumping (at forme glas). Du lærer også at skære i glas. Gennem forsøg og eget arbejde i glas, bliver du efterhånden fortrolig med materialet og opdager de mange muligheder. At arbejde i glas er nemmere end du tror – kom og lær det på et af vores glaskurser!  

Hvor foregår jeres glaskurser?

Vi tilbyder glaskurser i København og Holte.

Hvem kan deltage i jeres glaskurser?

Alle er velkomne på glaskurserne – både begyndere og øvede.

Tilmelding til glaskurserne

Læs mere om kurserne nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér