Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Møbelpolstring og interiørdesign

Kurser i møbelpolstring og interiørdesign

Har du gamle møbler, som ser lidt trætte ud, eller trænger hjemmet til fornyelse? Der er ingen grund til at smide de gamle møbler ud eller købe nye.

Tag f.eks. i stedet et kursus i møbelpolstring og lær at ompolstre og ombetrække dine møbler, så de fremstår som nye. På et kursus i møbelpolstring tages der udgangspunkt i kursisternes medbragte møbler, og underviseren gennemgår de forskellige teknikker til ompolstring og ombetrækning. Det anbefales at starte med mindre projekter som stole, skamler og lignende.

Ligesom du kan ompolstre og ombetrække dine gamle møbler, kan du også skabe dine helt egne unikke møbler til dit hjem. Prøv f.eks. et kursus i interiørdesign. Her kan du bl.a. designe din egen lampeskærm, bordlampe eller et vægur. Der er mange muligheder! Det er både sjovt og udfordrende – og genvinsten er noget helt unikt, som du selv har skabt med dine egne hænder.

Hvor foregår jeres kurser i møbelpolstring og interiørdesign?

Du kan tage et kursus i møbelpolstring eller interiørdesign i København, Hellerup og Lyngby.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i møbelpolstring og interiørdesign?

Se alle vores kurser i møbelpolstring og interiørdesign nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig.

Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér