Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Smykkekurser hos FOF København

3D-smykkedesign og støbning

3D-smykkedesign og støbning

Lær at 3D-tegne dine egne smykker i gratis-programmet Blender og få mulighed for at lave egne sølvversioner af dine designs.

Dette kursus byder på hands-on erfaring baseret på digitalt håndværk, hvor vi følger designet fra dets spæde start i det digitale værksted til det materialer sig som fysisk produkt i sterlingsølv.

Kurset er delt op i to moduler over to weekender. I den første weekend lærer du, hvordan man 3D-tegner simple smykkedesigns, mens vi i det andet modul går i værkstedet, hvor du får mulighed for at sandstøbe et 3D-print og dit eget design i sterlingsølv.

Kursets giver dig en solid praktisk erfaring med at forstå de muligheder, der findes i at skabe smykkedesigns via 3D-tegning, og giver dig samtidig god erfaring med selv at sætte sandstøbningsforme op og udføre dit eget sandstøb. Forløbet henvender sig både til dig, der er begynder, og dig, der tidligere har prøvet 3D-modellering eller evt. har praktisk erfaring med sandstøb.

Medbring egen bærbare computer og download meget gerne programmet Blender inden kursusstart, så vi kan komme i gang med det samme. Blender kan køre på de fleste bærbare af nogenlunde nyere dato.

Materialer – sølv til støbning – indkøbes og afregnes med underviseren på kurset.

Se mere om Blender på blender.org/about/user-stories

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser