Skip to content
Syning hos FOF København

Sykurser

Sykurser i København – lær at sy og designe dit eget tøj

Drømmer du om at sy dit eget tøj, eller måske sy tøj til hele familien? Lær at sy på et sykursus på aftenskole og omsæt dine sy-drømme til egne kreationer. Find inspiration hos vores kvalificerede syundervisere, som også lærer dig alt om syteknikker. Bliv inspireret af moden og giv din garderobe dit helt eget fingeraftryk.

Lær at sy på et sykursus

Vi har mange forskellige sykurser, hvor du lærer alt om syteknikker, tilskæring og design. Lær for eksempel at tilrette et mønster, så det passer perfekt til dig og at sy sikkert, så resultatet ser professionelt ud. Tag et sykursus i drapering eller hvordan man bruger en overlocker.

Vi tilbyder særlige sykurser, hvor du bl.a. kan omsy, genbruge, redesigne eller upcycle dit nuværende tøj.

Sykurser for dig på barsel

Er du på barsel og drømmer du om at sy hjemmelavet tøj til din baby? Se vores kreative kurser for gravide og barslende her.

Her kan du deltage i et sykursus

Vi tilbyder sykurser i bl.a. København, Frederiksberg, Hellerup, Gentofte, Gladsaxe, Søborg og Lyngby.

Tilmelding til sykurserne

Nedenfor kan du se og tilmelde dig alle vores kurser i syning. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3