Skip to content

Der er i øjeblikket forsinkelse på bekræftelsesmail efter køb på op til 12 timer. Har du kontaktet os via mail? Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og senest inden 3 hverdage.

Syning hos FOF København

Design- og syskolen – beklædning og tasker i stof, skind og pels

Design- og syskolen – beklædning og tasker i stof, skind og pels

For begyndere og øvede.

Vi arbejder med teknikker til almindelig symaskine og syr i stoffer, skind, ruskind, strækskind og pels og kombinationer.

Re-design og omsyning af umoderne beklædning – genbrug tekstiler, skind og pels og andre materialer til noget helt nyt. Få en mere bæredygtig garderobe for klimaets (og pengepungens) skyld.

Vi konstruerer mønstre og syr nederdele, bukser, jakker, frakker, jakker med pelsfoer mv. og fremstiller alle typer store og små tasker, »bumbags«, tablet-mapper mv., samt bælter og tilbehør i skind, læder og skærefaste stoffer med spænder og beslag.

Tilskæring, udnyttelse og anvendelse af skindtyper. Udnyttelse af rester. Syprøver på sømtyper til skind syet på alm. symaskine. Syprøver på lommer, lynlåse, afslutninger, foer, påsætning af nitter og beslag svarende til modellerne.

Konstruktion af taskemønstre. Samlingsteknikker. Indlægsstoffer, foer, lim og hjælpemidler, og deres anvendelse. Syede og vendte tasker med foer og lommer. Spænder, beslag og låse. Taskemodeller syes op i skind, kunststoffer og stoffer. Udarbejdelse af prøver svarende til modellerne.

Deltagerne kan sy/fremstille tre-fire modeller.

Se mere om hvad vi laver på www.lenepress.dk

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser