Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Tegnekursus hos FOF København

Det frie kunstværksted

Det frie kunstværksted

Her er der tid til fordybelse og eksperimenter med tegning, akvarel og akrylmaleri. Holdet er for dig, som allerede maler eller tegner, eller for begynderen, som gerne vil prøve kræfter med et eller flere medier på en fri og intuitiv måde.

Vi lægger stille og roligt ud med introduktionsøvelser til tegneskraveringer, farveblandinger og penselstrøg. Derfra begynder vi at spore os ind på hvad den enkelte kursist synes er spændende at arbejde med. Det forventes ikke, at man ved dette på forhånd. Vi arbejder os langsomt ind på det ved løbende at lade os inspirere af relevante kunstneres motiver og teknikker samt forslag til alternative øvelser.

Værkstedets fysiske rammer giver både mulighed for at arbejde i store og små formater og på bord og staffeli. Opbevaringsrummet på stedet gør, at du kan arbejde frit fra start til slut, uden at skulle tænke på at skulle transportere våde værker til og fra.

Underviserens tanker om holdet:

"Nogle har malet og tegnet hele livet. Andre har aldrig rørt en pensel eller blyant. Lige meget hvilket udgangspunkt du har, så fokuserer jeg på at skabe et trygt, sjovt og lærerigt frirum for alle. Jeg vil fra gang til gang komme med ideer og indspark til den enkelte og dykke ned i hvilke motiver, materialer, teknikker og processer som passer netop dig".

Kreative kurser – keramik og meget mere

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser