Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside. Vi arbejder på at rette skønhedsfejl og tekniske problemer.

Hvis du har købt et kursus eller foredrag online i perioden 1.-6. juli og IKKE har modtaget en tilmeldingsbekræftelse og faktura pr. mail, bedes du sende en mail til adm@fofkbh.dk. Herefter vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Tegning hos FOF København

Tegnekurser

Lær at tegne på et tegnekursus i København

Lær at tegne på et tegnekursus på aftenskole i København. At være god til at tegne er en færdighed, mange drømmer om at udvikle. På et tegnekursus på aftenskole, får du mulighed for at omsætte dine kreative drømme til virkelighed. Vores dygtige tegnelærere står klar til at give dig undervisning i at lære at tegne. På vores tegnekurser lærer du alle de gængse tegneteknikker såsom proportionering, skyggelægning, komposition og skitsemetoder.

Hvilke tegnekurser tilbyder I?

Vi tilbyder mange forskellige tegnekurser, hvor du kan lære at tegne. Du kan se alle tegnekurserne nedenfor.

Hvem kan deltage i jeres tegnekurser?

Vores tegnekurser henvender sig både til begyndere og mere øvede deltagere. Undervisningen er opbygget således, at den veksler mellem personlig vejledning og fælles undervisning. Du finder de specifikke oplysninger om kurserne under hvert enkelt kursus.

Hvor finder jeres tegnekurser sted?

Vi tilbyder tegneundervisning i bl.a. København, Søborg, Frederiksberg, Lyngby og Hellerup.

Hvad koster FOF Københavns kurser?

Vi har både endagskurser, weekendkurser, ugekurser og længere kurser, hvor der er undervisning en gang om ugen. Du kan se prisen på hvert enkelt kursus. Hvis ikke andet er nævnt, skal du forvente en ekstra udgift til materialer undervejs på kurset.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres tegnekurser?

Du kan se og tilmelde dig alle vores kurser i tegning nedenfor. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller ttlf. 4596 0100.

Filtrér
  1. 1
  2. 2