Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Madkurser hos FOF København

Cajun food – det rustikke sydstatskøkken

Cajun food – det rustikke sydstatskøkken

På kurset lærer du at lave mad fra det rustikke sydstatskøkken.

Cajun køkkenet er kendt fra staten Louisiana og er et robust landkøkken med masser af god smag i kraftige og krydrede retter. Vi skal arbejde med de kreolske krydderiblandinger, fritere i beer batter-dej og lave skønne krydrede gryderetter med forskellige typer af grøntsager, skaldyr og kød.

Du får et overordnet kendskab til nogle af de forskellige tilberedningsmetoder samt et indblik i, hvad krydderiblandinger kan. Vi skal bl.a. lave retter som:

  • Chicken gumbo
  • Jambalaya
  • Pulled pork
  • Mississippi mud pie
  • Fried chicken

Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå, hvilke ingredienser der egner sig bedst i de forskellige retter. Hvilke smage der komplimenterer hinanden, og hvordan man visuelt præsenterer enkle retter bedst muligt. Og vi skal selvfølgelig smage og nyde alle de lækre retter, vi kokkerere.

Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlig hjemmelavet mad.

Medbring

Drikkevarer, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv, forklæde og 2-3 bøtter til evt. madrester.

Værd at vide

Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser