Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når vi åbner igen
Allegro koret er et kor i FOF København

Allegro-koret

Allegro-koret

Har du lyst til at synge smuk, spændende og til tider udfordrende musik? Allegro-koret er et seniorkor, hvor vi stadig udvikler stemmerne trods en moden alder.

Vi synger klassiske korstykker – bl.a. tysk romantisk kormusik af Schubert, Mendelssohn, Brahms, fransk musik af Poulenc og Debussy og dansk kormusik af Carl Nielsen og Gade.

For at synge med i Allegro-koret skal du kunne synge efter noder og holde din stemme, men det er ikke et krav, at du kan synge fejlfrit fra bladet.

Koret har for tiden god plads til nye tenorer og basser. Er det dig? Hvis du har lyst til til at bruge en eller to formiddage om ugen på at synge i et seriøst arbejdende kor, du kan læse noder, og du er indstillet på at øve din stemme hjemme, så er det måske dig, vi leder efter! Du får sangmæssige udfordringer, når vi øver sammen, og du får tilsendt øvefiler, så du også kan forbedre dig og træne hjemme.

Allegro koret er et kor i FOF København

Værd at vide

Vi mangler i øjeblikket ikke nye alter og sopraner.

Yderligere oplysninger om Allegro kan findes på korets hjemmeside allegro-koret.dk. Korleder er Jon Hollesen.

Kontakt venligst korets formand Birgit Gudbjerg på tlf. 21787597 eller mail birgit.gudbjerg@gmail.com før tilmelding for yderligere info.

MUSIK OG SANG

Se alle aktuelle kurser