Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Fokuskoret – kor for dig med tinnitus – FOF København

Fokuskoret – et kor for dig med tinnitus

Fokuskoret – et kor for dig med tinnitus

Formålet med koret er gennem sang at flytte fokus fra tinnitus til glæde, sang og fællesskab. Gennem musikken mødes vi med ligesindede og finder et frirum. Vi benytter korsangen til at blive afstresset, mens vi lærer teknikker til at fokusere på krop og muskler til at skabe musik.

Det er en forudsætning, at andre skal kunne genkende de sange, du synger. Vi synger musik fra forskellige genrer som f.eks. »Danmark nu blunder den lyse nat« og »Dansevise«, men alt efter interesse kan vi også synge andre genrer og sange. Koret er åbne for dine forslag!

Særlige forhold

Koret henvender sig primært til mennesker med tinnitus. Vi er især opmærksomme på forhold, som kan påvirke korsangernes oplevelse i koret. Det kan f.eks. være lydstyrke eller tonefrekvensstemning. Her er vi åbne for at eksperimentere, og vi taler sammen om, hvordan det virker på os hver især. 

Korleder Nishiki Sano er uddannet kordirigent fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har mange års erfaring med kordirektion. Han brænder for at undervise og skabe glæde gennem musik og sang.

Musikundervisning i København

MUSIK OG SANG

Se alle aktuelle kurser