Skip to content
Lær at spille guitar hos FOF København

Guitar og sang – sommer

Guitar og sang for let øvede – sommer

Kan du spille basisakkorder sammenhængende samt enkelte barré-akkorder, og er du frisk på at lege med stemmen? Så er du klar til at få en musikalsk oplevelse i sommerferien!

Vi synger og spiller sange i forskellige genrer. Vi tager udgangspunkt i basisakkorder og dernæst flere barré-akkorder, øver simple udvidede akkorder og kigger lidt på teorien bag akkorderne. Fokus er ikke melodi-/solospil, men vi øver forskellige guitar-rytmer og fingerspilsmønstre, dynamik, musikalsk overblik samt flerstemmighed og sangteknik.

På denne sommerworkshop får du udvidede færdigheder i og redskaber til at spille guitar og synge til. Den mest nødvendige musikteori inddrages, så du selv kan tilføje nye spændende finesser og skifte toneart på en yndlingssang. Du lærer nye musikalske færdigheder på holdet og det tilstræbes, at I hver især udfordres i forhold til erfaring og ønsker.

Kontakt gerne underviseren, hvis du har spørgsmål. Medbring: Akustisk guitar (spansk/klassisk eller western guitar), guitarstemmer (tuner), capo, notesbog og skriveredskaber.

Filtrér
Musikundervisning i København

MUSIK OG SANG

Se alle aktuelle kurser