Skip to content
Lær elektronisk musikproduktion hos FOF København

Elektronisk musikproduktion – sommerhold

Elektronisk musikproduktion – sommerhold

Kom med på en rejse med elektronisk musik. Du kan arbejde som producer, beatmaker, komponist, remixer og laptop-musiker med både din egen og andres musik. Du vil få tips og tricks til at arbejde selvstændigt med produktioner, uanset om det er hiphop, electronica, electro, minimal, pop, dubstep eller noget helt syvende.

På dette sommerhold lærer du om koncepter som lyddesign, sampling og mixing, og vi kigger også nærmere på optimering af dit workflow, og organisering af dit eget bibliotek af lyde, instrumenter og meget mere. Der bliver kort og godt åbnet op for godteposen af tips og tricks der klæder dig bedre på som producer og elektronisk musiker. Alt sammen igennem en række udvalgte praktiske øvelser.

Holdet henvender sig til fortsættere (let øvede/øvede), der ønsker at komme skridtet videre med deres produktioner. Kurset henvender sig til alle musikproducere, uanset om du bruger Logic, Ableton Live, Pro Tools, Cubase, Studio One eller en helt femte DAW (digital audio workstation).

Der er op til 5 deltagere pr. hold.

Medbring din egen laptop med musikprogram installeret og evt. egne høretelefoner. For spørgsmål om lån af computer skal du kontakte din underviser.

Musikundervisning i København

MUSIK OG SANG

Se alle aktuelle kurser