Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær at spille guitar hos FOF København

Sangskrivning

Sangskrivning for begyndere/let-øvede

Skriv dine egne sange, det er lettere end du måske tror! 

Sangene kan tage begyndelse i enkle akkorder og rytmer på guitaren eller klaveret, en melodistump eller en bid af en tekst. Gennem kreative og praktiske øvelser med pen, stemme og instrument giver vi ideerne frit spil – sammen og alene. Vi gør det helt uden at bedømme idéerne som gode eller dårlige, så de trygt kan udvikle sig til en sang. 

Basis musikteori inddrages og giver gode redskaber i skriveprocessen. Du behøves ikke at have skrevet sange før for at være med. Kan du spille nogle få basis-akkorder på guitar eller klaver og er du frisk på at lege med stemmen, så er du klar! 

Har du en iPad, tablet eller laptop med musikapps eller programmer på, er de også gode instrumenter til sangskrivning. Du lærer nye musikalske færdigheder (sangskrivnings- såvel som guitarmæssigt), og det tilstræbes at hver deltager udfordres i forhold til ønsker og erfaring. 

Du kan anvende både nylonstrenge (spansk guitar) og stålstrenge (western-guitar) og spiller du klaver, er du også velkommen. 

Medbring: Notesbog, skriveredskaber og telefon, optager eller/og iPad/tablet. Akustisk guitar (spansk/klassisk eller western guitar), guitarstemmer (tuner) og capo, hvis du spiller guitar. 

Der er til 2-3 deltagere pr. hold.

Musikundervisning i København

MUSIK OG SANG

Se alle aktuelle kurser