Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

sproghold og sprog undervisning

Sprog

Sprogkurser på alle niveauer i København og hele hovedstaden – vælg mellem 20 forskellige sprog

Vil du kunne begå dig på din næste rejse, have et forspring på uddannelsen, forhandle på jobbet, arbejde i en international virksomhed eller flytte til udlandet – så har vi sprogundervisning, som passer dine behov.

Vi har undervisning i fremmedsprog for begyndere, øvede og mere avancerede. Vi tilbyder sprogundervisning i engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk og mange andre sprog – i alt mere end 20 forskellige sprog. Vores sprogkurser er inddelt i niveauer, så du kan finde et sprogkursus, der passer præcis til dig – se vores niveaubeskrivelser for sprogundervisning.

Hvad får jeg ud af sprogundervisning i FOF København?

Fremmedsprog åbner verdener og øger forståelse kulturer imellem. FOF Københavns sprogkurser sikrer, at du får sprogundervisning på det ønskede niveau, som klæder dig på til at forstå og begå dig ude i den store verden. Lær bl.a. arabisk, spansk, engelsk, kinesisk, græsk, fransk, portugisisk, tysk, russisk, thai, italiensk, koreansk, svensk, polsk, latin, hindi, finsk eller hebraisk. Hos os får du en bred vifte af forskellige sprog.

Hvor foregår undervisningen?

Uanset om du vil du lære sprog fra bunden eller dine færdigheder bare skal pudses af, så har vi sprogkurser i København, Frederiksberg, Hellerup, Birkerød, Holte, Lyngby, Amager og Gladsaxe. Foretrækker du sprogundervisning i København, foregår det i vores egne kursuslokaler på Fiolstræde 44 lige ved Nørreport Station og i Nørregade lige over for Vor Frue Kirke. I Lyngby er vi også centralt placeret lige ved Lyngby Station og i Hellerup har vi kursuslokaler i selve stationsbygningen.

Hvem underviser på sprogkurser?

Underviserne på sprogkurser er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning inden for området.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

Mød vores undervisere

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Tak til Atsuko Bertelsen, Achim Müller, Laura Majbritt Riisgaard , Brunella Lombardi, Kaare Fredborg, Eugenia Kyriakopoulou, Helene Kongerslev, Natalia Hansen, Gilberto Ludvigsen, Philippe Puisais og Darin Hansen for at medvirke i videoen.