Skip to content
Lær engelsk hos FOF København

Engelsk - niveau A1+

Har du allerede en smule kendskab til engelsk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i engelsk niveau A1? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse, hvor du ønsker at begå dig på engelsk.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau så du kan klare dig på egen hånd. Du får udvidet dit ordforråd for genstande i og uden for hjemmet, forbedret din udtale og bliver klædt på til spørge om vej i udlandet, finde et hotel og forstå et landskabskort. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik – særligt fokuserer vi på tider og bøjninger.

Her tager vi hul på sproget med en grundig og varieret træning med fokus på din mundtlige udtryksfærdighed, så det fremover bliver naturligt for dig at klare hverdagssituationer på engelsk. Derfor er det vigtigt, at vores samtalerum er trygt så vi kan udfolde os.

Hvem er målgruppen?

Engelsk niveau A1+ er for dig, som allerede kan forstå sproget, men gerne vil forbedre dit aktive sprogbrug. Du kan føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser