Skip to content
Lær engelsk hos FOF København

Engelsk - niveau A2

Du forstår en del engelsk, når du lytter og læser, men føler dig måske på lidt gyngende grund, når samtalen er på engelsk. Du har grundlæggende kendskab til engelsk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre, eller måske du har færdiggjort vores kursus i engelsk niveau A1/A1+?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus øger du dit ordforråd og forbedrer din talefærdighed, når vi læser et bredt udvalg af artikler og tekster. Det kan være om aktuelle emner fra hele verden, kultur og historie og levevis fra engelsktalende områder. Vi fokuserer også på hverdagssprog, så du er klædt på til at begå dig i dagligdagssituationer på engelsk med præcis udtale. Vi øver særlige teknikker så dit ordforråd sidder fast og er klar til at blive brugt. 

Her har du mulighed for at søsætte det ordforråd, du har, føje nyt til og styrke fortroligheden med det talte sprog via diskussion af tekster og sjove spil. Grammatikken gennemgås løbende mens vi taler og efter behov. Derfor er det vigtigt, at du kommer til at føle dig tryg i samtalerummet. Undervisningen veksler mellem små øvelser, samtaler og oplæsning parvis, i små grupper og hele klassen sammen.

Hvem er målgruppen?

Engelsk niveau A2 er for dig, som kan forstå hovedindholdet i almindelige dagligdags emner, hvor sproget er klart og præcist, og du kan deltage aktivt i samtalen. Du forstår hovedindholdet i radio- og tv-udsendelser, der berører aktuelle emner eller emner, der har din personlige interesse, hvis der tales langsomt og tydeligt. Du forstå tekster, der er skrevet i dagligdags sprog eller er arbejdsrelateret, og vil gerne styrke dine mundtlige kompetencer på engelsk. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser