Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Lær græsk hos FOF København

Græsk - niveau A2

Har du allerede et grundlæggende kendskab til græsk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i græsk niveau A1+?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus øger du dit ordforråd og forbedrer din talefærdighed, når vi læser lette bøger og korte tekster. Vi fokuserer på hverdagssprog, så du er klædt på til at begå dig i dagligdagssituationer i Grækenland. Vi laver skriftlige øvelser, hvor du lærer at formulere dig om personlige oplevelser og indtryk. Vi fortsætter med at gennemgå grammatikken og syntaks samt arbejde med datid og fremtid. Undervejs vil du også få et indblik i den græske kultur.

Hvem er målgruppen?

Græsk niveau A2 er for dig, som kan forstå hovedindholdet i almindelige dagligdags emner, hvor sproget er klart og præcist, og du kan deltage aktivt i samtalen. Kurset er egnet til deltagere med tidligere undervisning i græsk svarende til to sæsoner. Du forstå tekster, der er skrevet i dagligdags sprog eller er arbejdsrelateret. Du kan selv udfærdige enkle typer tekster på det græske alfabet.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér

SPROG

Se alle aktuelle kurser