Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Lær italiensk hos FOF København

Italiensk – niveau A1 – intensivkursus

Italiensk – niveau A1 – intensivkursus

Skal du studere i Italien, og vil du gerne i gang med at lære sproget, inden du rejser? Eller har du allerede lært lidt italiensk og lyst til et koncentreret forløb for hurtigere at forbedre dine sprogfærdigheder? Så boost dit kendskab til det italienske sprog med en uges intensivt kursus.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus arbejder vi intensivt med forståelse, udtale, ordforråd og grundlæggende grammatik på italiensk. Målet er på kort tid at blive i stand til at føre en simpel samtale, forstå italienerne og bedre deltage i deres fællesskaber. Kurset vil give dig et godt udgangspunkt for efterfølgende at kunne forbedre dit italienske yderligere

Grundbogen er bogen ”Passaparola 1”, som suppleres med materialer, der udleveres af underviseren.

Hvem er målgruppen?

Italiensk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt. Du forstår enkle skriftlige sætninger som f.eks. annoncer og opslag. Du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive meget korte tekster, f.eks. et postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

SPROG

Se alle aktuelle kurser