Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Lær italiensk hos FOF København

Italiensk - niveau B2

Italiensk - niveau B2

Kan du allerede tale og forstå italiensk på et grundlæggende niveau, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i italiensk B1+?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus øver vi os i at udtrykke os ubesværet og mere frit gennem forskellige dialogbaserede øvelser. Vi diskuterer ud fra avisartikler, skønlitterære tekster eller lignende, som vi læser sammen. Vi vil også føre samtaler om dagligdags emner, og vi skriver hverdagstekster i et klart og forståeligt sprog. Den grundlæggende grammatik har du allerede styr på, så vi skruer op for sværhedsgraden og arbejder bl.a. med konjunktiv, konditionalis, datidernes forskellig anvendelse og præpositionernes brug i forskellige sammenhænge. Undervejs taler vi om den italienske kultur, og du får indblik i fx traditioner, vaner, og dagliglivet i Italien.

Hvem er målgruppen?

Italiensk niveau B2 er for dig, der kan forstå længere, sammenhængende samtaler og oplæg og som kan følge med i en relativt indviklet ordveksling, forudsat at du har en pæn indsigt i emnet. Du forstår italienske film uden undertekster og er i stand til at læse undertekster på italiensk. Du kan desuden læse og forstå debatartikler og de fleste moderne noveller og lettilgængelige romaner. Du kan fremlægge synspunkter inden for et konkret emne, og du kan skrive detaljerede tekster, hvor du giver udtryk for dine personlige holdninger.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér

SPROG

Se alle aktuelle kurser