Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Lær japansk hos FOF København

Japansk – begyndere – lynkursus

Japansk – begyndere – lynkursus

Planlægger du en rejse til Japan? Så er vores intensive kursus over en weekend noget for dig.

Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser i Japan.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores lynkursus i japansk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv og sige simple fraser. Vi træner sprogforståelsen og grammatikken gennem mundtlige øvelser og rollespil samt ser filmklip for at dykke ned i udtalen.

Vi øver forskellige situationer, så du f.eks. er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på en restaurant. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale.

Vi arbejder f.eks. med subwaykort fra Tokyo og emballage fra et japansk supermarked, som vi prøver at forstå. Vi lærer også tallene og arbejder med de japanske skrifttegn. Derfor skal du først lære to japanske alfabeter og senere kanji (kinesisk skrifttegn). Undervejs vil du også få et indblik i den japanske kultur og skikke samt hverdagen i solens rige.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se vores niveaubeskrivelser.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser