Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær kinesisk hos FOF København

Kinesisk - niveau B2

Moderne kinesisk/mandarin

Kan du allerede tale og forstå kinesisk på et grundlæggende niveau svarende til 60-80 timers undervisning, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i kinesisk niveau B1?

Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Kina, Hong Kong, Macao, Taiwan, Singapore, hvor du ønsker at begå dig på kinesisk.

Hvordan foregår undervisningen?

På kurset øver vi os i at udtrykke os mere frit gennem forskellige dialogbaserede øvelser. Vi diskuterer ud fra fx avisartikler, skilte, annoncer etc. som vi læser sammen. Vi vil også føre samtaler om dagligdags emner og skriver hverdagstekster i et klart og forståeligt sprog. Den grundlæggende grammatik har du allerede styr på.

Hvem er målgruppen?

Kinesisk niveau B2 er for dig, der kan forstå længere, sammenhængende samtaler og oplæg, og som kan følge med i en relativt indviklet ordveksling, forudsat at du har en pæn indsigt i emnet. Du forstår film og reklamer, og kan desuden læse og forstå xx og fx debatartikler og moderne noveller. Du har kompetencer inden for det kinesiske skrift- og tegnsprog.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser