Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær russisk hos FOF København

Russisk - niveau C1

Kan du allerede tale og forstå russisk på et grundlæggende niveau, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i russisk niveau B2?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus øver vi os i at udtrykke os ubesværet og mere frit gennem forskellige dialogbaserede øvelser. Sammen læser vi avisartikler, skønlitterære tekster mm. og diskuterer ud fra dem.

Vi vil også føre samtaler om aktuelle politiske og kulturelle begivenheder og du får indblik i det daglige liv i Rusland og russiske traditioner. Den grundlæggende grammatik har du allerede styr på, så vi arbejder videre med udvidelse af vokabular og sprogaktivering.

Hvem er målgruppen?

Russisk niveau C1 er for dig, der kan forstå længere, sammenhængende samtaler og oplæg, og som kan følge med i en relativt indviklet ordveksling, forudsat at du har en pæn indsigt i emnet. Du kan følge med i russiske film, og er i stand til at læse undertekster på russisk. Du kan desuden læse og forstå debatartikler og de fleste skønlitterære værker.

Du kan fremlægge synspunkter inden for et konkret emne, og du kan skrive tekster, hvor du giver udtryk for dine personlige holdninger.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser