Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Online undervisning hos FOF København

Spansk – niveau A1 – online

Spansk – niveau A1 – online

Har du allerede en smule kendskab til spansk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i spansk for begyndere? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Spanien og Sydamerika, hvor du ønsker at begå dig på simpelt spansk med nogle centrale gloser.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til f.eks. at fortælle om dig selv og købe mad på et marked. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik, og det gør vi med dialogen for øje. Undervisningsmaterialet vil være en serie (tilgængelig på internettet), der passer til niveauet, og som belyser flere af de emner, vi kommer til at arbejde med.

Hvem er målgruppen?

Spansk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle sætninger, når folk taler langsomt og tydeligt. Du forstår enkle skriftlige sætninger som f.eks. annoncer og opslag. I et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd kan du også føre enkle samtaler. Du kan skrive meget korte tekster, f.eks. postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger.

Undervisning online – hvordan fungerer det?

Onlineundervisning skaber et koncentreret læringsforløb, hvor undervisningsformen naturligt er struktureret lidt anderledes end et forløb i klasserum. F.eks. vil underviseren i lidt højere grad skulle styre forløbet for at sørge for, at alle får taletid.

Samtidig rummer onlineundervisning i dag også muligheder for en række af de læringsmetoder, som bruges i en fysisk baseret undervisning. Bl.a. kan underviseren dele klassen, hvor deltagere kan lave opgaver sammen to og to eller i mindre grupper i dele af undervisningen, og der kan så efterfølgende  samles op med hele holdet. Samtidigt kan underviserens skærm og lyd deles, og den fungerer på den måde som tavle.

Og hvad med det tekniske?

  • Onlineundervisningen foregår via programmet Zoom, som er meget brugervenligt.
  • Det eneste, du har brug for, er en computer med webcam og en god internetforbindelse.
  • Inden opstart vil du modtage link af underviseren med indkaldelse til holdet.
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser