Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at rette skønhedsfejl og tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online 1-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura, bedes du kontakte os.

adm@fofkbh.dk

Om FOF København

Vi giver dig undervisning og oplevelser, som udvider din horisont og gør livet større. 


Som landets største aftenskole, spænder vores udbud bredt: Fra det højaktuelle foredrag om tidens store debatemner, over kurser i sprog, kommunikation, madlavning og motion, til kreative kurser, musik- og sangundervisning.


Vi tilbyder folkeoplysende voksenundervisning i København (og Amager), Frederiksberg, Tårnby, Dragør, Lyngby, Rudersdal, Gladsaxe og Gentofte. 

Hos os kan du få viden og samvær med andre, der deler din interesse. Grundstenene i vores undervisning er personlig udvikling, øget livskvalitet, faglig viden og et bedre grundlag for aktivt at tage del i samfundet. 

Vi har særligt fokus på at skabe oplevelser af høj kvalitet. Vi lægger derfor vægt på altid at have gode undervisere, som er stærke formidlere og passionerede omkring deres fag, et højt fagligt niveau og gode undervisningslokaler, der fremmer læring og socialt samvær. 

Alle er velkommen hos os – uanset hvem du er, eller hvor du kommer fra. 

Med afsæt i Det Nationale Kompetenceregnskab har vi særlig fokus på:

  • Kulturel og kreativ kompetence
  • Miljø-, helbreds- og kropskompetence
  • Lærings- og selvledelseskompetence
  • Demokratisk kompetence
  • Social kompetence

FOF København er en del af FOF - Danmarks største udbyder af folkeoplysning med 40 aftenskoler over hele landet. 

FREMhævet kategori

Byvandring i København

Skal du besøge København eller vil du bare gerne vide mere om din hjemby? Tag med på en spændende byvandring i Københavns historie bymidte. Vi kommer blandt andet fordi Glyptoteket, Kongens Nytorv, Nyhavn og Kastellet.