Skip to content

Om FOF København

Vi giver dig undervisning og oplevelser, som udvider din horisont og gør livet større. 


Som landets største aftenskole, spænder vores udbud bredt: Fra det højaktuelle foredrag om tidens store debatemner, over kurser i sprog, kommunikation, madlavning og motion, til kreative kurser, musik- og sangundervisning.


Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Vi tilbyder folkeoplysende voksenundervisning i København (og Amager), Frederiksberg, Tårnby, Dragør, Lyngby, Rudersdal, Gladsaxe og Gentofte. 

Hos os kan du få viden og samvær med andre, der deler din interesse. Grundstenene i vores undervisning er personlig udvikling, øget livskvalitet, faglig viden og et bedre grundlag for aktivt at tage del i samfundet. 

Vi har særligt fokus på at skabe oplevelser af høj kvalitet. Vi lægger derfor vægt på altid at have gode undervisere, som er stærke formidlere og passionerede omkring deres fag, et højt fagligt niveau og gode undervisningslokaler, der fremmer læring og socialt samvær. 

Alle er velkommen hos os – uanset hvem du er, eller hvor du kommer fra. 

I 2024 fusionerer FOF København med FOF Nordsjælland læs mere her.

FOF København er en del af FOF  Danmarks største udbyder af folkeoplysning med en bred vifte af undervisning og kulturelle arrangementer i mere end 82 kommuner. Folkeoplysning handler om livslang læring med et formål om at blive klogere på sig selv, hinanden og verdenen. Her lærer du af lyst og ikke af pligt, så derfor kan du gå i dybden med netop det, som du interesserer dig for.

Modtag vores nyhedsbrev
- og få besked før alle andre, når vi får nye kurser og foredrag online.