Skip to content
Oplev lyskunst til Copenhagen Light Festival

Oplev Copenhagen Light Festival

Oplev Copenhagen Light Festival

Lyskunst i februar

Lyskunsten ved Copenhagen Light Festival er en hyldest til såvel mørket som lyset. I februar forvandles københavnske gader, kanaler og bygninger efter solnedgang til kulisse for mere end 30 stedspecifikke kunstværker. Fælles for alle værkerne er brugen af lys, der i hænderne på en lang række af internationale kunstnere, berører alt fra klima og arkitekturhistorie til lys som forskning og spiritualitet.

Stemningsbilleder fra Copenhagen Lights Festival 2023a Stemningsbilleder fra Copenhagen Lights Festival 2023b Stemningsbilleder fra Copenhagen Lights Festival 2023c Officielle billeder fra Copenhagen Light Festival.

Kom ud i gaderne med god samvittighed! Ud fra fakta bidrager festivalen aktivt til at reducere el-forbruget, i kraft af lavt LED-forbrug og at vi samles og slukker TV og computer hjemme. For Copenhagen Light Festival har energihensyn været i fokus fra første færd med grøn energi og energibesparende teknisk optimering. I 2024 har festivalen samlet værkerne geografisk, så vi opnår en lige så smuk festival med endnu mindre energiforbrug.

Cand.mag. og billedkunstner Frederik Lindskov viser dig København, som du ikke har set den før og udlægger værkerne. Værkerne til 2024-festivalen er endnu ikke offentliggjort.

Billeder fra Copenhagen Lights Festival 2023a Billeder fra Copenhagen Lights Festival 2023b Billeder fra Copenhagen Lights Festival 2023c Officielle billeder fra Copenhagen Light Festival.

Værd at vide

20 kr. af billetprisen går til Copenhagen Light Festival.

Foto: Copenhagen Light Festival, sedemminut.

Oplev Copenhagen Light Festival i vinterferien

Tag med FOF København på tur

RUNDVISNINGER OG TURE

Se alle aktuelle ture